Amerika vizesi sahibi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Kanada devleti büyük bir avantaj sağlamaktadır. Kanada Can Plus uygulaması dahilinde birçok avantaj sağlanmaktadır. 

Kanada transit vize ve turist vizesi ihtiyacı olan vatandaşlar için oldukça yararlı uygulamalardan birisidir.

Kaynak: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-can-plus.html

Kanada Can Plus

  •  Vize başvurunuzun kısa süreli yani Kanada turist vizesi kapsamında olması gerekmektedir.
  • Başvuruyu gerçekleştirecek kişi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak zorundadır.
  • Başvuru sahibin en fazla 10 yıl içerisinde Kanada vizesine sahip olması ve giriş/çıkış damgalarını gösterebiliyor olması,
  • Amerika Birleşik Devletlerine giriş/çıkış yapılmasına bakılmaksızın kişinin Amerika vizesi sahibi olması.
  • Devam eden Amerika vizesine sahip değilse; Son 10 yıl içerisindeki herhangi bir Amerika Birleşik Devletlerine giriş çıkış yaptığını kanıtlayabiliyor olması,
  • Aile olarak CAN Plus başvurusu yapılıyorsa, bütün aile bireylerinin yukarıdaki kriterleri karşılaması gerekmektedir ya da geçerli vizeye sahip olmaları şartı vardır.

Kanada Can Plus İçin Gerekli Evraklar

Normal başvurularda kişilerden birçok evrak istenmektedir.  Ancak uygulama dahilinde aşağıdaki evrakların hazırlanıyor olması yeterli olacaktır. Detaylı bilgi sahibi olmak için merkezimiz ile muhakkak iletişime geçiniz.

  • En az 6 ay geçerli ve 2 sayfası boş olan pasaport,
  • Daha önce Kanada vizesi veya Amerika Birleşik Devletlerine ait vizenin kanıtlanabiliyor olması,
  • Kanada vizesi başvuru formu (Tarafımızca doldurulmaktadır)
  • 2 adet fotoğraf
  • Tüm aile bireylerini içeren vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  • Aile bilgi formu (Tarafımızca hazırlanmaktadır.)
  • Başvuru gerçekleştirecek kişi 18 yaşından küçükse: Muvafakatname
  • Varsa evlilik cüzdanı,
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve nüfus cüzdanı fotokopisi

 

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir